Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
marina1318 napisał:
Dzięx O szlag,o paru postaciach zapomniałam :O
Cene - chińska pingwinica, nadzorczyni obozu karnego. Wredna jak cholera, na siłę się upiększa.
Domino - pingwin, laluś. Ma wszystko gdzieś, nosi się jak emo.
Arktur - pingwin-czarodziej.Mściwy. Ojciec Destiny.
Stella - matka Dest. Pojawia się na krótko,jej imię nie jest ujawnione.
fajnie to zabrzmiało Wredna jak cholera nieźleee...
Gość
Wow! Genialne postacie!!!!
A u mnie jest tak:
Susy - pingwinica, miała trudne życie (a o tym w następnym rozdziale ), posiada pewien... dar. Zrobi wszystko, by ochronić swoich bliskich. Jest miła, dzięki intuicji pomaga Kowalskiemu naprawiać wynalazki, co robiła już w przeszłosci. Trudno ją złamać. W przyszłości będzie dziewczyną Kowalskiego, choć na początku bd się upierać, ze to tylko przyjaźń
Lizzie - pingwinica, miła, urocza, dzięki Szeregowemu (w któym zakochała się od pierwszego wejrzenia, jednak on nie zauważał tego uczucia.) polubiła Słodkorożce. Jest sio... Nie ważne. () Nie ma żadnych specjalnych umiejętności, no chyba że zaliczyć do nich znajomość 42 języków świata W samotności wariuje.
Ivenne - lemurzyca, w przyszłości dziewczyna Julka. Mówi językiem przepełnionym archaizmami, bo tam, skąd pochodzi (konkretniej Anglia) wszyscy tak mówią.
I jeszcze mam mnóóóóóóóstwo innych postaci, ale o nich później
Gość
Szeherezada napisał:
Wow! Genialne postacie!!!!
A u mnie jest tak:
Susy - pingwinica, miała trudne życie (a o tym w następnym rozdziale ), posiada pewien... dar. Zrobi wszystko, by ochronić swoich bliskich. Jest miła, dzięki intuicji pomaga Kowalskiemu naprawiać wynalazki, co robiła już w przeszłosci. Trudno ją złamać. W przyszłości będzie dziewczyną Kowalskiego, choć na początku bd się upierać, ze to tylko przyjaźń
Lizzie - pingwinica, miła, urocza, dzięki Szeregowemu (w któym zakochała się od pierwszego wejrzenia, jednak on nie zauważał tego uczucia.) polubiła Słodkorożce. Jest sio... Nie ważne. () Nie ma żadnych specjalnych umiejętności, no chyba że zaliczyć do nich znajomość 42 języków świata W samotności wariuje.
Ivenne - lemurzyca, w przyszłości dziewczyna Julka. Mówi językiem przepełnionym archaizmami, bo tam, skąd pochodzi (konkretniej Anglia) wszyscy tak mówią.
I jeszcze mam mnóóóóóóóstwo innych postaci, ale o nich później
fajnee.. ciekawe jaki będzie mieć dar.
Pani Kowalska
Susy,nie będzie miała przewidywania przyszłości???
Albo prorocze sny...
Nie wiem,ale coś mi się tak kojarzy ;P
Fajowe postaci!
;D
Gość
I to bardzo A co powiesz o moich ?
Pani Kowalska
Tak,jak mówiłam...
Wszystkie postacie zapowiadają się ciekawie i mnie intrygują ;D
Gość
Angie Kowalski napisał:
Tak,jak mówiłam...
Wszystkie postacie zapowiadają się ciekawie i mnie intrygują ;D
popieram
a ja jeszcze (dzięki wczorajszemu olśnieniu) będę mieć 3 pingwinie dzieci.
Rachael-córka Artemii i Skippera
Dean-syn też Artemii i Skippera
Arkadia-córka Kowalskiego i Solange.
Pani Kowalska
U fajnie ; )
U mnie będą może w wersji pozytywnej.
A w negatywnej,nie...
Bo przecież Issy i Kowalski tam...dedną ;O
Gość
O.O
U mnie będzie jedno dziecko na pewno, ale to pary epizodycznej... -.-''
A głównych - nie wiem ;P
Chociaz... może... ;D
Pani Kowalska
Ja może zrobię.
Dzieci mogłyby mieć jakieś moce po Issy ; )
A u innych?
Zobaczę ; )
Gość
Jeśli u mnie będą dzieci Kowusy, to będą miały jakies moce po Susy ;P Na pewno ^^
A jak inne... To raczej nie Bo skąd? ;D
Pani Kowalska
U mnie podobnie ; )
A jakie to jeszcze wymyślę.
Ważne,żeby były ;P
Gość
Jeśli chodzi o dzieci, to u mnie będzie kilka.
Arkadia (Aria)- córka Kowalskiego i Solange, będzie władać żywiołem wody oraz każdej innej cieczy.
Rachael (Rael)- córka Skippera i Artemii, nie będzie umiała walczyć, ale będzie rysować przyszłość.'
Dean- syn Skippera i Artemii, będzie umiał świetnie walczyć i ma rozwiniętą perfekcję fizyczną.
To tylko tyle
Pani Kowalska
I tak sporo ;D
Ja dam chyba dwie córki
Ale zobaczę ;D
Gość
Angie Kowalski napisał:
I tak sporo ;D
Ja dam chyba dwie córki
Ale zobaczę ;D
czekam, czekam, i się nie doczekam... doczekać to się może doczekam, ale kiedy to to się nie doczekam xdd