Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Wyraziłam, jak i dlaczego rozczarował mnie ten film na filmwebie. Marina, nie każ mi tego powtarzać...
Gość
Czemmu nie było rodziców?
No, aktor grający Zubę zmarł.
A twórcy uznali, że jego głos jest niezastąpiony.
I tyle.No ale się zobaczy.
Kurde, jeszcze się dowiedziałam, że w moim kinie nie grają Madagaskaru -.-
Muszę specjalnie jechać do Zakopanego.
Gość
O, współczuję Zgadza się, Bernie Mac zmarł, ale czytałam ,że był plan, iż inny aktor go zastapi, a mama będzie taka sama... A w końcu nie dali - szkoda, fajni byli ci rodzice
Gość
Byli zarąbiści Ogólnie dwójka była najlepsza, potem jedynka, a najgorsza trójka.
Gość
Nom nie którzy mówią że 2 jest najgorsza.
Ale u mnie jest narazie tak:
pierwsze: 2 a potem 1.
Co do 3 nie wiem, bo muszę wybrąć się do Zakopanego.
Gość
Haha! Masz konkurentkę!
Witaj! Ja też najbardziej lubię Kowalskiego, a tuż za nim Skippera.
Uważaj, ale takie okazywanie uczuć do Kowalskiego w publicznym forum na którym udziela się jeszcze jedna taka użytkowniczka, która bardzo nie lubi gdy ktoś staje pomiędzy ją a Kowalskim, jest bardzo ryzykowne i niebezpieczne. Także, nie budź wilka z lasu. xD
Ostatnio edytowany przez LastDay (2012-08-13 14:07:51)
Gość
Spoko, ona żartuje
Ja najbardziej lubię Skippera, ale między nim a Kowalskim jest bardzo wąska granica
Gość
Hej nowa (Jaj, regulamin wprowadzony dopiero co, a już się stosują...
) Oj, uważaj, bo jedna z nas kocha Kowalskiego tak bardzo,że po jego (fikcyjnej) śmierci napisała tren... Ale spoko poza tym
Gość
XD Przecież ja prawdę mówię! XD Lepiej zakop swój post, bo jak tu wpadnie...
Ale tak to spoko
Gość
Ha! A to gratka! Dwie mega-fanki Kowalskiego. ^^
Ciekawe która z was wie o nim więcej, i która go bardziej uwielbia. ;D Jestem bardzo ciekawa.
Gość
Cóż...Oby tylko spokój był
Gość
(siedzę przed komputerem, w ręku trzymam popcorn i colę) COOO??
(szybko je chowam) A no tak. Żeby był spokój, to najważniejsze.
Gość
Oj, LD... Z Tobą NIE DA się nudzić OK, off-top stop, back to the temat, bitte ;D
Gość
Za spokojnie tu było jak przyszłam, więc musiałm wprowadzić starą LD-elską atmosferę i trochę klimatu. ;D
Nie martwcie się, pomysły na nowe zwariowane sytuacje, przychodzą mi regularnie, kiedy z wami piszę.
To jest jak dostawa pizzy, tylko że tu zamiast pizzy dostajecie humor LD na tacy. Taka to logika!
Ale wróćmy do tematu.
Gość
Świetnie A więc...
Skipper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooocham gooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbiam o taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!