Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
XD
To skoro nie jest z piekła rodem, to co?
Może z grilla rodem? Powiedz mi.
Albo powinny być osobny serial o Stefanie
Stefan i Sczęki 2
Stefan smaży jajecznice
The sims 2- Stefan i historie z życia wzięte
Stefan- Trudne sprawy.
Gość
LD... Plis -.-
Gość
Ok. Spoko, spoko.
Już przestaję. I jak było na Madagaskarze 3?
Gość
Cóż...Bosko Śmieszny, ale i przy paru scenach prawie się popłakałam :3 I muzyka...Wow
Gość
Czyli opłaca się iść. Ja dzisiaj nie mogę pójść. Może nad morze pójdę.
Ej! A opłaca sie iść na ten film w 3D? Czy w 2D?
I w jakich kinach?
Czy było dużo efektów 3D? Czy to kolejny tom w cyklu Dawać więcej kasy za 3D?
Gość
3D...Nawet niezłe było Opłaca się iść
Gość
;D Super. Może jak mi się uda to skosztuję dawek emocji Madagaskarskiej w 5D ;D
oczywiście jeśli znajdę kino.
Gość
Byłam dziś o 12.00 na Madagaskarze
Cóż, fajny film, ale... najgorszy z całej trylogii. Akcja za szybka, nie pokazali jak uciekli z tej Afryki, mało treningu w cyrku na pokaz, ta Dubois niepotrzebnie się ciągle wpieprzała, Skipper gadał nawet dużo, ale nie miało to znaczącego wpływu na akcję, a ponieważ słyszałam nieraz polski dubbing w MLP, to w filmie zamiast Gii słyszałam Applejack (Pani Pikuła użycza głosu obu) O.O (moja reakcja na pierwszą wypowiedź Gii: WTF!? Applejack, skąd tyś się tu wzięła?). A poza tym to fajnie 7/10. Zapomniałabym - nie było polskiego "Wyginam śmiało ciało"! (tylko I like to move it, która wg mnie jest gorsza, i to dużo). Ale... dostałam kupon na bilet za 10 zł w poniedziałki, więc się chyba wybiorę 2 raz
Bym zapomniała: u mnie 3D było dosyć kiepskie, poza scenami cyrkowymi. W poniedziałek przekonam się (najprawdopodobniej) jak wyszła wersja 2D.
Ostatnio edytowany przez Flutterlie (2012-08-03 14:40:53)
Gość
To ja nie wiem czy iść,
w moim kinie trzeba płacić 17, 50 zł. -.- Za jakiś efekt 3D
A jak ja jeszcze pójdę z koleżanką to 35 zł? I już masz płytkę DvD.
Muszę się zastanowić.
Gość
Idź ja zapłaciłam dziś 35 zeta (bilet na 3D + popcorn + cola), ale co tam Potem będziesz żałować, że nie widziałaś trójki na wielkim ekranie (ja dziś tak żałuję, bo nie widziałam 2 w kinie).
Gość
Oki, pójdę ;D
Mam nadzieję że wiem co robię ;P
Hehe
Ale z drugiej strony, bardzo chciałabym iść. hehe
Gość
Idź, mówię ci. Madagaskar 3 to wg mnie najgorsza część, ale to nie znaczy, że jest to kiepski film
Gość
Oki, pójdę.
Ale do jakiego kina waszym zdaniem najbardziej opłaca się iść?
Jakby co idę do 3D
Gość
Jak to do jakiego kina? Idziesz do najbliższego
Gość
Idź,LD,bo warto
Też się nieco zdziwiłam, słysząc Gię - pierwsze skojarzenie?Fretka z FiF/London z Nie ma to jak statek.Potem AJ. Troszkę mnie dubbing jej rozczarował,bo Vitaly i Stefano świetni byli A z filmu rozczarował mnie brak wyjaśnienia, jak dostali się do MC (przecież nie przepłunęli morza
), brak rodziców Alexa i krótkie ćwiczenia (jasne, musieli się zwijać, ale czemu później się nie zatrzymali).Dobre strony? Ogólny dubbing,przedstawienie, piosenka DuBois, retrospekcja o Vitalim... Ogólnie udany film