Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
To może tobie damy perukę w pastereczki? Żebyś wyglądała ciutkę słodziej ;P
Zobaczymy czy to się sprawdzi..
Gość
XD A ja miałam dzisiaj dni miasta i paczyłam na tych stoiskach czy nie mają kolorowych peruk - chciałam sobie kupić fioletową - ale w ogóle nie było peruk :<
Gość
Zezarli ci perukę! A to łotry. A chociaż walczyłaś o tą perukę? Ciągnęłaś w dwie strony? Cokolwiek robiłaś? Odczyskałaś swój cenny nowy nabytek?
Ostatnio edytowany przez LastDay (2012-08-26 21:19:07)
Gość
Nie martw się, Szeh - mogę Ci wysłać taką różową, słodką :3
Gość
XD Nie dzięki Wolę fioletoooooową :3 <- mój ulubiony kolorek
Po prostu jak jeździłam z kuzynką i jej chłopakiem i rodzicami to gdzieś widziałam taką. Ale już wcześniej na coś mamę naciągnęłam i by się nie zgodziła
Bo ja ogólnie nie biorę kasy na takie wycieczki. W końcu mam rodziców, nie?
Gość
NOM <33
Zaś ja kocham kolor błękitny i zielony.
Moje dwa ulu. kolorki <33
Najmniej lubię biały.
Kojarzy mi się z pustotą.
Gość
Ja bardzo lubię biały (byle nie białe kozaczki, czy coś w tym guście), ale najbardziej zielony, żółty i czarny. Najmniej różowy i fioletowy.
Gość
Ja zaś nie lubię żółtego, szczególnie tego ostrego. Różu też nie lubię.
Gość
Lubię zieleń, pomarańcz, granat i czerń... A nie lubię ostrego żółtego, brązu (chyba że czekoladowego ) i brudnego różu lub ostrego. Bo mam jedną różową bluzkę, ale w fajnym, ciemnym odcieniu , to i do moro pasuje
Gość
A ja lubię fiolet, błękit, czerń, biel, czerwień, pomarańcz nawet... Różowego nie cierpię. A kiedyś go uwielbiałam... O_o
Gość
Różowy toleruję w trzech przypadkach:
a) kiedy jest to sierść Pinkie Pie
b) kiedy jest to grzywa Pinkie Pie
c) kiedy jest to grzywa Fluttershy
Gość
Jak i ja. Dochodzi jeszce jeden - gdy to różowa Luna w Pony Castle
Gość
Hmm... Nie. Różowa Luna nie przypadła mi do gustu
Ale, ALE. O Kredensie zapomniałam. No i kurczę też ma ciemnoróżową grzywę
Gość
XD hehe. Ja biały za to toleruję gdy:
1. Jest to pingwin
2. Jest to Kowalski
3. Jest to Skipper
4. Jest to Szeregowy
5. Jest to Rico
6. Moje OC
Gość
A śniegu nie lubisz? Albo lodów śmietankowych? Albo... jak będziesz brać ślub, to pójdziesz w czarnej kiecce?
Mój pies jest biały i jest śliczny: http://www.dogbreedinfo.com/images15/We … lGrown.JPG (ok, to nie jest dokładnie mój pies, ale mój jest bardzo podobny - w końcu ta sama rasa ).