Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Angie Kowalski napisał:
Hahaha,ja bym nie łapała!
Tylko się darła.
Ejj Szeregowy poczekaj na mnie!
Tak by może szybciej zareagowały.
I w zależności od pingusia,wybrała bym inną taktykę.
;D
Tylko byś uważała przy Rico, ale u ciebie i nawet trzydzieści lasek dynamitu by nie poskutkowało i byś się nie poddała w łapaniu niego xd byłabyś niewrażliwa na ból w takiej sytuacji^-^ Ciekawa jestem jakiebyś taktyki zastosowała przy Szeregowym, pewnie na przynęte jednorożca xd. A z Skipperem, Kowalskim? tego nie wiem. Już się boję pomyśleć co byś zrobiła jakbyś Kowalskiego powstała. Byś pewnie od razu tak- Kocham fizykę nad życie...i matematykę ;p Tylko se weź słownik pierwsze i sprawdzaj znaczenia wyrazów xd
Pani Kowalska
Szeregowy-Jednorozce lub MLP
Skipper-Nienawidzę Hippisów i pacyfka!
Rico?Darmowy dynamit czy lalka ;D
Kowalski...Eh kalkulator!A potem był go zapiszczała...I błagała,żeby dał mi autograf xD ;P
Gość
Hehe LoL ;D Ja pewnie darłabym się jak głupia ,,Stóóóój!!!! Jestem twoją fankąąąą!!! Koooochaaaam Cię pingwinku!!!'''
Gość
Możliwe żeby uciekł xdd Chcę autograf! Chcę autograf
Pani Kowalska
Kowalski? Uciekł?
Gdybym mu powiedziała,że jest dla mnie wzorem geniusza?!
Wątpliwe...
Takie pochwały,to najlepsza broń,zwłaszcza,że-nie oszukujmy się-Kowciu jest trochę narcystyczny ;D
Gość
Heh, pewnie podobnie by zareagował Ski,gdybym mu powiedziała,że jest dla mnie wzorem naśladowania i najlepszym dowódcą ever
Gość
Hehhe. Dzisiaj mi się śniło że spotkałam Rico (miał być Kowalski ale dobre i to xd) więc szybko zadzwoniłam do was, i szukaliśmy reszte jego drużyny. Superaśnie było! już nawet się nie pytajcie, jak wyglądałyście we śnie moim.!
Gość
Powiedz, powiedz, jak ja wyglądam!
Mogę powiedzieć mój komentarz do dzisiejszej (niecodziennej) fryzury:
- Wiesz, Wera, wyglądam całkiem jak wkurzony cocker spaniel. Zabierz mnie na wystawę psów, to na pewno zgarnę główną nagrodę xD
A gdybym spotkała pingwina na ulicy, to przetarłabym oczy, uszczypnęła się w ramię, a potem bym podeszła i zapytała CZY ABY NA PEWNO mi się to nie śni. Jak nie, to bym wzięła go na ręce (może Rico nie, to by było niebezpieczne ;P) i zapieprzała do domu xD Posadziliby mnie za uprowadzenie postaci z kreskówki xD
Gość
LoL Szacun - ja tam bym pewnie zemdlała/dostała ataku serca/oba naraz
Gość
Angie Kowalski napisał:
Kowalski? Uciekł?
Gdybym mu powiedziała,że jest dla mnie wzorem geniusza?!
Wątpliwe...
Takie pochwały,to najlepsza broń,zwłaszcza,że-nie oszukujmy się-Kowciu jest trochę narcystyczny ;D
Kow? Kowal? i jeszcze Kowciu? no miejcie litość! xd niedługo będzie Kowysław. pamiętam jak myśmy wymyślały drugie imiona tak dla jaj. Ale to już dawno było xd. Ty będziesz się nazywać Lucek! Ty będziesz Zbigniew! Ty będzisz Zdzisław, a ty Słowek. I tak wymyślałyśmy. Ten kto najwięcej wygrywał!
Pani Kowalska
Ja jestem Andrzej
Ale Kowciu,jest słodkie.
Najlepsze ze wszystkich obecnych zdrobnień...
No chyba,że mam mówić jak Issy w opo: 'Brainy'.
Gość
NIEEE!!! Kowciu może być kojarzy mi się coprawda z kawą ale może być ;p ja zaś nie mam zdrobnienia. Ale kiedyś dla jaj miałam Stachu xd
Gość
Kowciu słodkie Kojarzy mi się z kocykiem ^_^
Heh, ja tam kiedyś byłam Adamem ... Przez kilka dni... Mówili na mnie ,,Adam czarodziej''
Gość
A na mnie gadają Jadzio-Chopin. Mam takie przezwisko odtąd...gdy zaczęłam komponować utwory na pianino.
Jakbym miała 6 z polaka bym otrzymała nowe pseudonium Jadzio-Mickiewicz. Napewno tak by było
Pani Kowalska
Hahaha ;D
Ja mam tyle,że szooook ;P
Ale z facetowych to Andrzej ! O.O