Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Spox A na razie proponuję zaprzestać off-topic ^_^
Gość
Roxy- polska "pingwinka" z zoo w Wrocławiu. Jej tata jest pingwinim biznesmenem. Gdy była mała jej rodzice się rozwiedli i dlatego nie zna swojej matki. Ma mała rodzinkę. Jest wybitnie uzdolniona w dziedzinach techniki i informatyki. Mistrzowsko gra w piłkę nożną. Świetnie zna judo. Uwielbia FRUGO.
Adrianne- polska "pingwinka" z zoo w Wrocławiu. Jej tata ma własną firmę którą prowadzi z jej mamą. Kuzynka Roxy, siostra Justice. Lubi projektować ubrania. Jest niezwykle miła.
Justice- polska "pingwinka" z zoo w Wrocławiu. Jej tata ma własną firmę którą prowadzi z jej mamą. Kuzynka Roxy, siostra Adrianne. Nieuleczalna romantyczka, nie potrafi walczyć, często udaje się jej coś zrobić przez przypadek.
Linux- tata Roxy. Biznesmen. Nie pojawia się często oprócz wtedy gdy rozmawia z Roxy na skypie.
Ostatnio edytowany przez Roxy (2012-06-19 05:09:48)
Gość
Niezłe To może przypomnę moją główną postać
Nadzieja - dla znajomych Nadia, ma również ksywkę Hope. Pingwinica rosyjskiego pochodzenia. Mieszkała w zoo w Moskwie, gdzie nauczyła się angielskiego, tak że ,gdy trafiła do zoo w Cebntral Prku , nie miała problemów z porozumieniem, aczkolwiek akcent pozostał. Miła, dobra i uczynna. Skłonna do poświęceń,ale gdy ktoś jej podpadnie, nie ma zmiłuj. Nieźle walczy, ale woli zahakować komputer ( genialna informatyczka, techniczka oddziału, w pewnym momencie napisze nawet program sztucznej inteligencji) niż zbić. Inteligentna, dlatego od razu spodobała się (ze wzajemniością) Kowalskiemu. Do tego jest ładna - zielone oczy i burza rudych lokó (tak,wiem,pingwiny nie mają włosów -,- ). Można łatwo poznać, gdy jest smutna - prostuje włosy. Bardzo wrażliwa i emocjonalna,a niekiedy ironiczna. Utalentowana magicznie - potrafi zapalać przedmioty, tworzyć tarcze i wysyłać pociski magii. W ostatnim opowiadaniu tworzy magiczne ostrze. Zna ok. 10 języków - angielski, rosyjski, francuski, polski, niemiecki, łacinę, chński, esperanto i azerski to tylko (większa) część z nich. Przyjaźni się z większością osób w zoo. Wierzy swojej intuicji. Pięknie śpiewa. Uwielbia Evanescence, Big Time Rush i Lemonade Mouth. W pewnym momencie opowiadania wychodzi za Kowalskiego
PS. Większa część (złych) cech Nadii jest wzorowana na mnie
Gość
Osz w pyszczek jeżyka! super! Roxy wyobrażam sobie jako: wysoką, szczupłą, z ciemnymi paczałami ( oj tworze neologizmy), z jasno brązowymi włosami ( włosy na głowie wyrosły jej przez babcię która bawiła się substancjami i wylała na nią odrobine jakiejś dziwnej, i jasne oczęta zamieniły sie nagle w orzechy laskowe a włosy na głowie wyrosły tak bujnie że nie wyglądała jak normalny pingwin)
Gość
Niezłe OK, kolejna ważna postać z mojego opowiadania:
Amy - tygrysica chińska, w wieku Rico. Złote oczy, wysportowana, genialnie walczy (pokonała nawet Skippera). Cicha, mało mówi, dlatego dobrze dogaduje się z pingwinem psychopatą (nawet się w sobie zakochują :3 ) . Świetnie zna kung-fu, karate, judo i inne wschodnie sztuki walki. Sierota - wyjaśnię, czemu w opowiadaniu Dba o swoich przyjaciół. Skryta romantyczka. Uwielbia smutne piosenki, np. Lacrymosa czy Till I Forget About You. Pięknie śpiewa. Niegdyś dręczona przez swój akcent. Zna angielski i chiński.
Moim marzeniem jest, aby puszczono moje pomysły w PzM - podłożyłabym wtedy Amy głos
Pani Kowalska
Hehe jak każdego Marinka ;D
Ja podłożyłabym każdej z dziewczyn.
Wiem,nawet jakbym akcentowała!
I witam nową!
My się jeszcze nie znamy,Angie jestem.
Też piszę opka o pingwinkach,a moją ukochaną OC jest Isabella,która jest pingwinią wersją mnie ;D
Mam ją opisać?
(Co tam,że po raz enty ;P)
Gość
Roxy napisał:
A czy ja też mogę uczestniczyć? Bardzo prosze...
Pewnie! Tutaj są tylko miłe i fajne osoby. (wiem co mówię xd)
No ale widzisz każda ma z nas coś z rochichotanej wariatki xd Wkręcisz się mówię ci.
Pisz, wszystko. Kazdy twój spojler, blog. My te kochamy!!!
Ostatnio edytowany przez LastDay (2012-06-19 13:10:00)
Gość
Dokładnie! Mi też miło cię poznać Roxy...
Tak dałam na imię jednej mojej postaci... XD Ale ona będzie później... Znaczy... W tym rozdziale, ale później
To nie bedzie nowa postać, ale... ARGH! Mniejsza
Nom, tylko żebyś się nie wystraszyła
Gość
Np. Mnie
Oto ja Kikisz (Agata)
typowa psychopatka Nie no żart ...
No więc trzymajmy siem razem ....
PS: Moja postać to Lucy .
Gość
Mi też was bardzo miło poznać i cieszę się bardzo że jest tak wiele osób które są naprawde miłe!
Edith, Carolina i Camilla- lumyrzyce, przyjaciółki Roxy z podwórka
Patricia i Emilia- wydry, przyjaciółki Adrianne
Noah i Gwen- amerykańskie szczury których boi się Justice
Uwielbia Chemię i Biologię,ale i z lingwistyką sobie poradzi.
Włada sześcioma językami:polskim,rosyjskim,angielskim,włoskim,francuskim i dialektem tybetańskim.
Była wychowywana przez Kowalskiego,który to wpoił jej zamiłowanie do nauki.
Teraz gdy przybywa do zoo w NY jest już dorosłą,ładną pingwinicą,o zielonych oczach i brązowych oczach(szatynka).
Lubi pomagać innym,ale czasami jest zbyt pewna siebie i narcystyczna.Często sprzecza się z Geniuszem,kto jest mądrzejszy,jednak w głębi serca cały czas uważa Kowalskiego za swojego mentora.
Iss nieźle tańczy i śpiewa,o czym przekonamy się kiedy będzie rywalizowała z Charlottą(lemurzyca z jej poprzedniego zoo,gdzie chodziła do liceum).
W pewnym odcinku posiądzie mac telekinezy,która zostanie z nią na zawsze.
W końcu po wielu zawirowaniach,powrotach i rozstaniach wyjdzie za Kowalskiego ;D
Będę mieli chyba dwójkę dzieci.
Dwie pingwinki...
Imionka wymyśle ;P
Jak mi się coś przypomni to powiem ;D
Gość
O f*ck, nawet Ci się,Roxy,porządnie nie przedstawiłam :O Więc mam na imię Marta i piszę o pingach (link w sygnaturce ) . Przedstawiłąm część postaci,ale mam jeszcze jedną, dość ważną:
EJ - wilczyca. Wesoła, zabawowa. Srebne futro,szare oczy, zgrabna. Tak naprawdę ma na imię Enjoy,ale uważa,iż EJ lepiej brzmi. Uwielbia zabawę, dość gadatliwa, ale potrafi milczeć. Podkochuje się w Rico.
Gość
Podobaja mi się te postacie i mam jedno pytanie, czemu ich w serialu nie ma???
Gość
Bo twórcy nie wiedzą o nich :c
Gość
A szkoda...
Fajnie by było, gdyby chociaż jedno z naszych OC trafiło do serialu... Na jeden odcinek chociaż!