Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Który film lub sezon najbardziej się wam podobał?
Ja osobiście wziąłem sezon 3. Coś mnie w nim ciekawi...
Pani Kowalska
Mnie najbardziej końcówka drugiego...
I trzeci ;D
Jedynka nie...
Dziecinna jest ; >
Władca Pierścieni
Sezon 1! Zdecydowanie!
Mój ulubiony to sezon 3.
Dlaczego? Bo w tymże sezonie był odcinek Pingwin, który mnie kochał
Gość
Byłby to któryś z sezonów pingwinów (Madagaskary nie wchodzą w grę), ale oglądałem tylko połowę trzeciego, więc wstrzymałem się z opinią (pusty głos ;P).
@Góra:
Patrzy się ogólnie, a nie na sezon, w którym był najlepszy (Twoim zdaniem) odcinek.
@Dół:
W poście wyżej dobitnie zaznaczyłaś, że chodzi Ci tylko o ten odcinek. Rozumiem, że nie to chciałaś przekazać?
Wystarczyło napisać tak:
Dlaczego? Bo w tymże sezonie było wiele fajnych odcinków, m.in. mój ulubiony - "Pingwin, który mnie kochał"
Ostatnio edytowany przez Mercury (2013-03-21 17:15:58)
Mercury, sezon trzeci nie został przeze mnie wybrany tylko dlatego że to właśnie w nim był odcinek TPWLM. Były także inne fajne odcinki.
Pani Kowalska
Ja lubię końcówkę drugiego, za takie odcinki jak np. "Nienawiść od pierwszego wejrzenia", "Ptak zamknięty, ptak szalony", "Czas Stop", "Nocny Ninja", "Włochaty Problem" i wiele, wiele innych...
A trzeci sezon ?
Wiem, że wielu go nie lubi. I nie trawi zwłaszcza odcinków, o których zaraz wspomnę, ale widać każdy człowiek to odrębna indywidualność, więc proszę mnie zrozumieć.
"Królestwo za kciuk", "Kura Mózgowa", "Najlepszy wróg", "Szeregowy i fabryka cuksów", "Terror z Madagaskaru" "Kulki sądowe", "Gdy Chucka brak" no i "Pingwin, który mnie kochał".
To są jedne z moich ulubionych odcinków. Każdy ma swoją odrębną historię i wierzę, że nie chcielibyście bym nią was zanudzała.
Uznajmy więc, że je lubię i tyle xD
Gość
Zastanawiałam się pomiędzy pierwszym a drugim, ale wybrałam pierwszy. Powód? Początek drugiego był cudowny, ale druga część to masakra, jak dla mnie. 3 był najgorszy - pierwsza połowa była okropna, natomiast druga bardzo fajna, ale nie na tyle, żeby "zrównoważyła" pierwszą.
Okularnik 2000
Sezon drugi, bez dwóch zdań (wytłumaczenia nie mam, po prostu go lubię)
Sezon pierwszy jak dla mnie był najgorszy...
Po prostu nie przemówił do mnie.
Ja naj lubię to, nna co najdłużej czekałam.
Pani Kowalska
Wdg mnie jedynka też najgorsza...
Moim zdaniem serial był robiony pod dzieci i rozrywkę dla całej rodziny...
Od połowy drugiego sytuacja zaczęła się zmieniać i dlatego serial - dla mnie - zrobił się ciekawszy ;D
Gość
Sezon 3 najlepszy...i wszystkie odcinki specjalne...
Ta od MLP i Hetalii
Ja uwielbiam 3 sezon. Lubię z niego wszystkie odcinki, ale najlepsze według mnie to:
"Mała Stopa" (Skilene...), "Najlepszy Wróg", "Śniegogedon", "Kulki Sądowe", "Gdy Chucka Brak" i my favourite- "Pingwin, który mnie kochał"
PS. Pierwszy według mnie zbyt dziecinny, a drugi-końcowe najlepsze...
Ostatnio edytowany przez Ipossibelka222 (2013-04-28 12:08:54)