Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Jak myślicie co się działo przed zdarzeniami z ,,Madagaskaru''? Część ma się wyjaśnić w odcinku ,,The penguin who loved me'' (mamy dowiedzieć się czegoś o Doris, Manfredim i Johnsonie, oraz przeszłość Skippera (dane z angielskiej wiki)), ale czego wy się spodziewacie? Ja nic nie piszę, bo (jak głosi oficjalna wersja) nie mam weny (ta prawdziwa to taka że jestem leń ;p).
Gość
To w tym odcinku ma się wyjaśnić przeszłość Skippera? Ja sądziłam, że to będzie bardziej o Kowalskim... Kolejne rozczarowanie...
Też się trochę nad tym zastanawiam, bo pamiętam że w ,,Wielki S.T.A.N.K.'' był fragmencik z ich przeszłości jeszcze bez Szeregowego, tak dziko to trochę musiało byc
A z tymi Manfredim i Johnsonem to bym się chętnie dowiedziała, jak oni w końcu zginęli, bo Skipper oczywiście podaje steki różnych śmierci (sprawiając przy tym wrażenie, jakby sam nie wiedział, jak oni zginęli :d )
Władca Pierścieni
Tak naprawde Manfredi i Johnson nigdy nie istnieli, albo nadal żyją Są oni w serialu tylko po to, by było nawiązanie do Stalagu 17
Gość
A nie zdziwiłabym się jakby tak było Może Skipper ich wymyślił po to by straszyć swoich podwładnych, chociaż Kowalski też czasem o nich wspominał, jakby ich znał...
Lirimaer
Ale on wspominał chyba tylko wtedy jak chciał wzmocnić morale Szercia... APO - mój ulubiony sposób zguby Manfrediego i Johnsona:
Szercio: A istnieje zguba która nie jest smutna?
Skipper: Manfredi i Johnson - i słynny wypadek w SPA.
Szercio: O tak..... Jaki cudowny sposób by zejść...
I to jest zguba!
Gość
Haha, no to było dobre
Zbanowany
Gdzieś podchwyciłam,że dobrze by było,aby w film PzM poświęcał pół godziny każdemu z nich.Mmm,byłoby genialnie!
Ma powstać film pełnometrażowy o pingwinach. Tam podobno wyjaśnią się rzeczy krórych nie było w odcinkach. Ale chyba dopiero w 2015...
Lirimaer
Oficjalnie oświadczam, że po po pojawieniu się ,,The penguin who loved me'' można stwierdzić że w ciągu 3 sezonów pingwinów Manfrediemu i Johnsonowi zostało poświęcone ok. 8-10 sekund.
Gość
Alice napisał:
Ma powstać film pełnometrażowy o pingwinach. Tam podobno wyjaśnią się rzeczy krórych nie było w odcinkach. Ale chyba dopiero w 2015...
Czekam na ten film. Chyba Skipper podawał coś o śmierci tych dwóch typów podczas wieczoru gier (nie pamiętam tytułu odcinka, ale wiem że to był pomysł Marleny).
Chyba...nie wiem. Wydaje mi się że coś mówił.
Fani Skippcia-wybaczcie ale sądzę że on czasami gada od rzeczy. Chociaż...lubię go za to :-)
Pani Kowalska
Film musi być !!
I M4 też...
;D
Czekam z niecierpliwością.
Co do przeszłości Skippera, to chyba najwięcej wyjawia odcinek "Idealny dzień".
Mamy w nim sprawę Danii, a nawet info o dziewczynie Skippera ; P
Gość
I dlatego tego odcinka nie lubię. Za Skippera w roli głównej.
Pani Kowalska
Taaaa, ss ty chyba jesteś największym hejterem Skippera.
;]
Nie żebym coś do tego miała, po prostu przypomniało mi się, jak jeden koleś z filmweba bez przerwy hajtował Kowalskiego. I to bez najmniejszego powodu xDDD
Ale ja miałam nerwy ; P
A do tematu... Chciałabym zobaczyć oddział jako dzieci
Musieli słodko wyglądać ; P
Gość
Skipper był już raz dzieciakiem. I ten odcinek tylko wzmocnił moją niechęć do niego. Ale mi się podobała tam 3 sekundowa rólka szczura, który chciał złapać miotacz promieni