Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Pani Kowalska
Maluje sobie paznokcie na fioletowo("Zaćmiony")
Gość
Kiedyś miała białe futro.
Zbanowany
Ale nie zapomnijmy że jest ładna i (Chyba) skipper i Julian się w niej kochają...
Lubi chiszpańską gitare i wychodząc poza zoo z mienia sie w potwora
Ostatnio edytowany przez KellySzafir9 (2012-06-20 17:26:01)
Gość
Lubi popisywać się przed ludźmi ^-^
Gość
Jest zwinna i akrobatyczna (feel like Lara Croft ), nawet nieźle śpiewa ^_^
Zbanowany
Marlena to energiczna wydra o artystycznej duszy , która lubi tworzyć sztukę i muzykę . Lubi ład i porządek w swoim legowisku . Chętnie pomaga pingwinom w ich misjach , jest ich zaufaną przyjaciółką .
Władca Pierścieni
Przede wszystkim jest feministką.
"Nawet nieźle śpiewa"??? - nie no, prosze, jak w odcinku "Gorzka prawda" zaczyna, to ja przełączam na tę chwilę na inny kanał.
Gość
W ogole szczerze mówiąc nie podoba mi się jej dubbing. Drażni mnie. jak np w scenie o tym fotografie z 1 części co miała jakiś kapelusz i na linie na piłce tańczyła, chcąc zwrócić jego uwagę. Wtedy tak dziwnie, drażniąco mówiła. Właśnie tego stylu jej mowy nie znoszę.
Albo jak julian i chłopaki się ścigali (nie chce mi się sprawdzać tytułu tego odcinka) I ona zaczynała wyścig. I to jej ,,Szanowne ssaki i ptaki gotowy do startu?'' i ona wtedy tak dziwnie mówi...
Jej wiem, że głupio tłumaczę, ale jak ktoś pamięta te fragmenty, to powinien wiedzieć. Ogółem, nie lubię jej głosu.
Władca Pierścieni
Ja akurat ten jej głos lubię W oryginalnej wersji jest taki słodki, niewinny, dziewczęcy, a w polskiej właśnie idealnie do niej pasuje - ma charakter, pazurek, jest irytujący bo taki ma być, ale niekiedy przejawia się w nim też mądrość (np. "Dwie stopy nad ziemią i wyżej"). Jak dla mnie Kwiatkowska dubbinguje tę postać wręcz perfekcyjnie - ode mnie 10/10 (oryginalny głos Nicole Sullivan... No, może 8/10 ).
Gość
Ech, zależy od gustu nie? Może fajnie zaśpiewała w powrocie zemsty...
Ale ona fajnie dubbinguje np w anime ,,W krainie Bogów'' tam mi się podobał jej głos
Władca Pierścieni
W Powrocie akurat dużo się nie naśpiewała
Jednak Kwiatkowska potrafi swoim głosem doprowadzić człowieka na skraj samobójstwa - pamiętasz tę piekielną reklamę Rossmana?
Gość
O, nie, nie widziałam, a może widziałam, ale nie zajarzyłam, że to ona...
Władca Pierścieni
"Teraz w drogeriach Rossman [irytujące trajkotanie, co tam jest]. Rossman! Dbamy o ciebie!"
Normalnie flaki można było sobie wypruć -_-
Gość
Ahahaha, śmieszne Ano cóż, tak bywa nie?
Gość
Dubbing Marlenki podoba mi się i oryginalny (ładny, niewinny, ale czasem ostrzejszy), i dubbingowy (mocny, ale wciąż kobiecy). Jednak niektóre kwestie spieprzone, np. w "Koronie za rozum" strasznie mnie irytowała, jak i w "Littlefoot" czy "Mistrzu kierownicy"