Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
zamordować zhumanizowane pingwiny o.o ale dziewczynie ponieważ się spodobał jeden z pingwinów czyli Kowalski (nie mogę się powstrzymać XD, bo będzie Skilene co nie) nie wie co robić, więc próbuje...
Gość
Wystąpić z tego gangu, by już nie musieć ich zabić... ale...
Gość
reszta odmawia, gdyż okazuje się że dziewczyna ma magiczne zdolności takie jak woda-(zamrażanie, ogrzewanie,kontrola) i nie chcą ją stracić więc...
Gość
... torturują ją (o_O). Ona w końcu...
Gość
a raczej (moge trochę tutaj coś zmienić?) ją ratują schumanizowane pingwiny, dziewczyna im wszystko mówi i...
Gość
... wynznaje Kowalskiemu miłość,a on...
Gość
trochę zdziwiony tym faktem mówi jej że....
Gość
... tego się nie spodziewał i nie wie, co ma myśleć, a ona go (chyba wiecie, co dać ) ...
Gość
Całuuuje! ;D
Gość
Kowalski w szoku, ale odwzajemnia pocałunek :3 Następnie organizują się, aby pokonać organizację, ale okazuje się, że porwała Marlenkę :O Skpper chce ją ratować, ale...
Zbanowany
Zdrowy rozsądek nie pozwala mu na wpakowanie w kłopoty swojego oddziału. W jego głowie biją się rożne myśli. Z jednej strony pragnie uratować swą ukochaną, jednak jako dowódca nie może działać zbyt pochopnie. Chłopcy widząc jego wahanie...
Trochę mnie nie było, ale te wasze pomysły są genialne. Sorrki że się tak rozpisałam ;/
Gość
postanawiają sami atakować, ale niestety...
Gość
... zostaja złapani i uwięzieni. Przerażony tym Ski nie wie , co robić, ale w końcu....
Gość
postanawia ich uratować, ale coś mu w tym przeszkadza, a to jest...
Gość
... Hans ( :O ), który okazuje się...