Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
Tutaj możemy wklejać swoje własnoręcznie zrobione piosenkii o naszym forum lub pingwinach.
Ja już jedną taką zrobiłam. Ale...nie dokończyłam później dokońćzę o wszystkich.
Piosenka:
1 . Cicho szumi wiatr w leszczynach. Nowy dzień się rozpoczyna. Ostatnia chwila wiosny, już są w lesie porosty. I cicho tylko szumi wiatr, ostatnia pieśń gra.
Ref. Do...Re...mi...pin...gwi...ny...si...do! Do....si...za...czy...na...my...to...ooo.
NEXT To!
2 Dalej, dalej, zaczynajmy, na pingwiny czas. Dalej, dalej nie przestawajmy pisać opka wraz. Dalej, dalej, wakacji czas, czytać notki, pisać. Wtóry raz! Dalej, dalej więcej tematów dajmy, era fanów Skilene czyli nas. Czas na wygłupy, wątki, rozmowy, nie nudźmy się. W popołudniowe soboty, niedziele, czwartki też. Nie zawracajmy sobie głowy szkołą, czas na relaks, poznajmy się. Książki niech pokryje kurz, niech klawiatura ruszy w ruch. Niech każdy poruszy swoją opo, niech każdy wypowie się. Bo tutaj nawet największy gbur u nas zabawi się. Pingwiny najlepszy serial na świecie, już chyba o tym wiecie. Rejestrujcie się przecie, im więcej nas tym lepiej o tym zapewne też wiecie. Każda chwila, tu spędzona, pełna jest humoru. Sił doda, wstaniesz na nogach i wywalisz się ze schodów.
-Dalej, dalej zaczynajmy, poznajmy się, to jest Szery królowa sawanny. Sory nie ten serial o nie. No więc Szery to skipmaniaczka, taka że hej! Zwariowana i zabawna, taką znamy cię.
-Następny w kolejności jest Eistain ten. Angie umie, się rozumie, pisać wiersze swe. Każdy temat o Kowalskim, ona dobrze zna. Nawet czasami Kowalszczy, ale nie przeszkadza to nam!
-Dalej, dalej teraz czas, coś dowiedzieć się, o Marince która z nami zawsze śmieje się! Wygadana i wesoła, taką pamiętamy cię. Na punkcie pingwinów ma fioła, ale to nie jest źle!
-Flutterlie. Kucykową maniaczką też jest, ale to jest według nas the Best. Jest prawdziwym znawcą kucyków, i dobrze i tak. Pomocna, miła, radosna, taką też chcemy cię widzieć za parę lat.
-No dalej, jedźmy z koksem, poznajmy się, to nasza Czciksowa, ją też znamy. Co nie? Założyła to forum wspaniałe, zawsze tym samym podparte i niezapomniane!
-Chociaż nowa jesteś Roxy, poznaliśmy się, polubiliśmy cię. Komentujesz, i udzielasz się, u nas to ważne jest. Jesteś bardzo wygadana, roześmiana, za to ci chwała.
Reszte dokońcże kogo tam pominęłam. Jak myślicie?
Ostatnio edytowany przez LastDay (2012-06-22 19:33:08)
Pani Kowalska
Hahahaha,super ;D
I dziękuję za przemiły fragment o mnie ;D
Jakby co,to potem mogę wam napisać piosenkę z opka,która będzie podziękowaniem dla was za wsparcie dla mnie ;D
Gość
Świetne Fragment o mnie przemiły,dzięki,LD Dajesz,Angie Heh,raz wymyśliłam taką wyliczankę o forum : Skilene jest super i każdy to wie,że na tym forum ono króluje ^_^
Pani Kowalska
Hehehe,potem napiszę
Bym musiała iść po zeszyt a mi się nie chcę ;D
Asz to lenistwo
Ale twoja rymowanka też niezła ;D
Gość
Dzięx Osz ty leniu
Gość
A no mnie Jak to siostra mojej przyjaciółki powiedziała: " Ja nie umiem myśleć..."
Gość
Jak wezmę kija (do Angie) to razem z Inką jej ten leń przejdzie. Natychmiast!
Gość
Ej,LD,bez przemocy Angie,daj lepiej,bo nie ręczę za LD ^_^
Gość
XD Ja też nie... O.O
I dzięki za fragmencik :3 **************************
Dawajcie co macie
A ja się nie nadaje... Rymy mi jakoś nie wychodzą ;P Ale waszej twórczości chętnie poczytam
Gość
Fajnie ^_^ Mi wpadła do głowy kolejna wyliczanka wzorowana na piosence Juliana Brzmi tak : Już, aha, wie cała nacja, aha, że to forum, aha, to jest sensacja,aha!
Pani Kowalska
Fajnie...
Boję się o zdrowie psychiczne LD,więc dam tą piosenkę.
Zaśpiewa ją Isabella(do mieszkańców zoo),a ja dedykuję ją wam i wszystkim z filmweba,którzy mi pomagają ;D
Lecimy...
"Dziękuję"
1.Szukałam swego miejsca na Ziemi,
nigdy nie pomyślałabym,że znajdę je aż tu.
Gdybyście jednak teraz widzieli,
moje życie piękne jak ze snu.
Przyjaciół tutaj wiernych mam,
z nimi zawsze radę dam.
Nauczyłam się też kochać
i życia swego nigdy nie żałować.
Ref. Przyjaźń to piękny dar,
przyjaźń nadaje życiu czar.
Dlatego dziękuję wam za to,
że po prostu was mam.
Że jesteście ze mną na dobre i na złe,
cokolwiek i gdziekolwiek dzieje się.
że po prostu was mam.
Że dajecie mi siłę i nadzieję,
i że dzięki wam cały świat się śmieje.
2.Teraz nigdy Was nie zostawię,
doskonale sprawę sobie z tego zdaję.
Bo smak uczuć dzięki wam poznałam i
radości przeogromnej też doznałam.
Ref. Przyjaźń to piękny dar,
przyjaźń nadaje życiu czar.
że po prostu was mam.
Że jesteście ze mną na dobre i na złe,
cokolwiek i gdziekolwiek dzieje się.
że po prostu was mam.
Że dajecie mi siłę i nadzieję,
i że dzięki wam cały świat się śmieje.
Końcówka do dopracowania...
Wiecie jakieś chórki czy coś..
Ale ogólnie to:
CO MYŚLICIE?
Gość
świetnee....uratowałaś się ^-^
bo widzisz....już szykowałam na ciebię:
-taczki
-patalnię
-popcorn
To ostatnie może się wydawać pyszne, ale nie mówcie bez zastanowienia. Nawet nie macie pojęcia jak popcorn może być groźny. Toż to w samo w sobie jest złem. No chociażby to w środku popcorna, od razu widać że zostało wyprodukowane z nici niegodziwości ;P
Gość
Oj,LD, no jak możesz tak nie doceniać tej pięknej piosenki?! Angie, genialny utwór Ge-nial-ny Aż teraz się szczerzę do ekranu jak chomik do słonecznika :0
Gość
Marinka, ja mam to samo! Cudoooowne! :3
Oj, LD, LD... Przecież chyba każdy wie, że popcorn jest nieszkodliwy, jak ma się do niego odpowiednie podejście. PATELNIA?! O_o nie ośmielisz się!
Gość
Wyyymyśliłam... no dobra teksty z piosenek Grubsona ale je połączyłam, niektóre rzeczy sama wymyśliłam i poprzerabiałam:
SKILENE WAKACJE
Ostatnio edytowany przez Roxy (2012-06-23 15:04:28)