Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Administrator
Skilene to tzw. pairing (parowanie bohaterów) łączący Marlenkę (wydrę) i Skippera (pingwin) z Pingwinów z Madagaskaru. Niegdyś myślałam, że jestem jedną z baardzo niewielu fanów tego pairingu (mimo, że angielskich fanów było już całkiem sporo), jednak okazało się, że polskich fanów Skilene jest całkiem sporo. A to pierwsze polskie forum zrzeszające ich i umożliwiające wymianę poglądów. W każdym bądź razie, przecząc wszelkim pairingom, takim jak Juliene (Julian i Marlenka) czy Marski (Marlenka i Kowalski) czy Skitka (Skipper i Kitka) ten pairing jest moim zdaniem najlepszy.
Gdyby były jakieś pytania, proszę je pisać pod tym wątkiem bądź w sekcji "Pomoc".
Gość
Zgadzam się z panią Administrator. Również myślałam, że w Polsce fanów Skilene jest mniej - ale oni są wszędzie, pokazują się niespodziewanie i ujawniają się ze swoją miłością do PzM
Administrator
Na deviantart.com również spotkałam się z wieloma fanami :-) Nie mogę się doczekać, aż forum się rozrośnie i zjednoczy fanów pzM.
Gość
Miejmy nadzieję, że nastąpi to dość szybko. ; ) Trzeba rozgłosić forum ; )
Administrator
Może chciałabyś zostać modem? Pomogłabyś rozgłosić forum ;-P
Gość
Czemu nie, nie mam nic przeciwko. Już pomagam, napisałam w grupie na NK, że powstało to forum. Ciekawe, czy się odezwą ; )
A może na facebooku spróbować? Też jakieś są... Ja nie posiadam tam konta, ale może ty masz? :]
Ostatnio edytowany przez Kaaś (2011-12-17 21:51:00)
Administrator
Też nie posiadam konta xD Tam są jakieś grupy? Trza kogo zwerbować z kontem na fejsie :3
Gość
Sama zaraz założę na te kilka minut i zwerbujemy kogoś ; )
Pani Kowalska
Hejka =D
Jestem tu nowa,jednak zapaloną fanką PzM,jestem od dawna. Mam konto na filmwebie,gdzie z ogromnym zainteresowaniem rozmawiam o pingwinkach.Mam też o nich własnego bloga,gdzie piszę scenariusze odcinków.Moim ulubieńcem jest Kowalski,ale nie pogardzę też Skipperem czy Julianem.Wiem,że to forum jest głównie o Skilene,więc powiem,iż lubię tą parę,aczkolwiek bez szaleństw.Mam nadzieję,że będzie nam się miło eee...pisało.Nom to na razie tyle.
Pozdrawiam,Angie =]
Ps.Niestety nie mam Facebooka,sorki.
Gość
Witajcie, witajcie.
Ja jestem nowy na forum, moimi ulubionymi postaciami są Król Julian oraz Kwalski.
Ale Skippera i Marlenke też lubie a Marlene szczególnie za terenem zoo.
Ps.jakoś ja nie widze ich związku, chyba że była by cała biała
Pani Kowalska
Wiesz Skilene nie jest taka widoczna,trzeba się jej doszukiwać,ale warto.
Ja np wolę parę Skipper i Marlenka bardziej,niżeli duet Julian i Marlenka
Gość
ale nie pasują do siebie ponieważ w nim ne czuć hiszpańskiej gitary.
Pani Kowalska
Hahaha dobre ;D
A skąd wiesz,może po kryjomu Skipper,gdzieś na gitarze gra ;P
Hehehe
Pani Kowalska
Hejcio Marincia ;D
Fajna Fotka!!
Hehe :>
Gość
super wchodż na post o bohaterch który prowadze ja prawda