Forum o Pingwinach z Madagaskaru
Gość
ja kocham króla Jualiana jak pięć wszechwświatów i nieskończoną liczbe wieków
a to już 2/10
Pani Kowalska
Ehhh,muszę was zmartwić:wszechświat jest tylko jeden.
Ale wymiarów może być kilka...
A więc ja go kocham tak jak wielki jest wszechświat i tak jak złożoną nic przestrzenną tworzą wszystkie możliwe wymiary.
Gość
Ok,więc wszyscy kochamy naszgo wybranka równie mocno i nieskończenie,spox? Troszkę już gupi ten konkurs xD
Gość
Nom, popieram XD
Rzeczywiście, taki trochę dziecinny już ten konkurs. Bez urazy
Gość
spoko
Pani Kowalska
Ehhh ja zawsze jestem dziecinna
Nom,więc wszyscy ich kochamy po równo!
I jest sprawiedliwie
Gość
I gra muzyka.
Spoko,też jestem dość dziecinna-oglądam kreskówki i nie piję kawy, a moi koledzy to horrory i piwska... Masakra...
Gość
Mój tata się o mnie martwi, że jestem taka dziecinna XD Ale ja siem z tego cieszem
Gość
Moi rodzice też się troszkę martwią,ale jak wstanę o szóstej i zrobię sobie śniadanie oraz kolację,to na kilka dni luzują xD
Pani Kowalska
Hehehe,ja wczoraj gadałam z moimi i tata do mnie:
-Ciekawe kiedy ty wyrośniesz z tych pingwinów?
-A co jeśli nigdy(odpowiadam).Może będę starszą babcią,która rozmawia z inną i mówi "Sorki Elżuniu(tak wymyśliłam),muszę lecieć,bo w TV leci 49 sezon PzM",a ona ściąga koszulkę,a tam Skilene 4-ever "No to chodźmy!"
A potem rozmawialiśmy jak by się wszyscy postarzeli w pingwinach.Zdziwiłam się,że moi rodzice tak dobrze je znają...
ALE SKORO JA CAŁY CZAS JE OGLĄDAM,NAWIJAM O NICH I PISZĘ TO SIĘ NIE DZIWIĘ
Gość
Wow,nieźle! Masz dobrze,mnie kumpela dziś walnęła za to,że ciągle słucham muzyki z Pingwinów...
Pani Kowalska
E tam,ja tam ich olewam totalnie.Ważne jest to co ja sądzę
Gość
Heh, a ja CENZURA ADMINAram na saksofonie altowym i zawsze próbuję zagrać czołówkę jak mi się nudzą zwykłe ćwiczenia XD
Umiem już nawet do tego, jak narrator wymienia imiona pingwinów <duma>
Ostatnio edytowany przez Szeherezada (2012-03-26 20:23:13)
Pani Kowalska
GRASZ NA SAKSOFONIE!
<SZOK>
Jejciu,gratuluję!Widzę,że wy tu wszystkie zdolne jesteście
Gość
A ty to co? Skoro ty napisałaś "wy wszystkie", to ja nieskromnie napiszę "my wszystkie"